Auto Service Iulius S.r.l, Constanţa

8 Păreri
Cridem
actualizat în 25 iulie 2019

Orar cu publicul

duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 18:00
marţiMa
09:00 – 18:00
miercuriMi
09:00 – 18:00
joiJ
09:00 – 18:00
vineriV
09:00 – 18:00
sâmbătăS
09:00 – 13:00
Este inchis.
Deschide peste  21 h 38 min.
21 h 38 min

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J13/2803/2005
CIF
17912982

Descriere

Iulius Service din Constanta detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini. Operatii de manopera ce se pot executa in service-ul nostru din Constanta: vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, vopsitorie tinichigerie, reparatii motoare Constanta, revizii masini, service distributie, diagnoza cu laptop, tinichigerie vopsitorie reparatii mecanice, reparatii electrice Constanta, repararea si diagnoza sistemelor electronice de injectie reglare unghiuri directie, inlocuire instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, instalare alarme vehicule, inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza,


Cuvinte cheie:
Service auto, Tinichigerie, Automobile, Vopsitorie, Asistenţă tehnică auto
Auto Service Iulius S.r.l apare în următoarele categorii:

Păreri

Pentru Cristian

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Domnule Cristian, noi am mai discutat despre asta, axa cu came si tachetii erau intradevar uzati, a trebuit sa ii schimb, piesele ai vazut ca au fost uzate. Cauza poate sa fi fost lipsa partiala a presiunii de ulei; dar daca senzorul de ulei nu indica lipsa de presiune (martor aprins cu rosu) nimeni nu schimba pompa de ulei. Din bun simt tehnic am reparat doar ceea ce era strict necesar, si zgomotul initial a disparut, nu a fost necesar sa ajungem la reparatie capitala motor, cu sume mult mai mare, de la inceput. De fapt, cand ati revenit, cu zgomotul din nou aparut dupa un timp de la schimbarea tachetilor, am stabilit ca da, exista un zgomot nou, in zona cilindrului 4, pentru care ati spus ca veti cere o parere reprezentantei skoda, lucru pe care l-am inteles amandoi ca fiind util. Dupa o saptamana de la discutia noastra, intradevar, arborele s-a rupt, dvs ati spus ca nu ati mai ajuns la reprezentanta, e pacat ca vi s-a intamplat, dar nu am mai cerut bani pentru demontarea de final a motorului, am crezut ca intelegeti ca nu avem nici o vina pentru cele intamplate. Tot noi v-am sfatuit ca este mai ieftin sa inlocuiti motorul ca sa nu cheltuiti bani prea multi, un motor second hand era solutia optima.

!!!!?????

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Ziua buna.Cristian ma numesc.Am auzit foarte multe de bine dar si foarte multe de rau despre Iulius Service.Daca cineva imi poate da un sfat il rog frumos.Am fost la ei cu masina ca mi se apinsese in bor becul de la filtrul de particule.Au spus ca trebuie sa las masina sa il demonteze sa il trimita la o firma in tara.Am lasat masina au facut ce au facut sa stins sezorul in bord.Dar tot din acel moment mi-a aparut un zgomot la motor.M-am intors la Dl.G care am inteles ca este patronul.Am spus de zgomotul aparut care in momentul in care am adus masina nu a existat.Au desfacut motorul si au spus ca zgomotul este de la axa cu came care este uzata si trebuie schimbata.Am fost de acord cu schimbul propus.Ma costat 27mil.Dar surpriza!!!! zgomotul nu a disparut m-am intors am spus la dl.G care ma asigurat ca masina nu are nimic si ca mi se pare.La interval de aproximativ o saptamina in care eu m-am tot plins de zgomot la dl Gigi motorul a cedat.Am dus masina din nou la servis pe platforma.Dupa ce -am suparat putin cu dinsiidupa 5 zile au desfacut motorul sa vada ce sa intimplat.Au constatat ca arborele era rupt.Mi-au spus ca este vorba de 56mil.Norcul ca am intrbat cit costa cu totul si am primit raspunsul ca e fapt trebuie schimbat tot motorul.Acum oamenii au vorbit frumos ce sa spun.dar eu ii consider raspunzatori pt.tot ceea ce sa intimplat.Credeti ca asa afost sa fie?si ca oamenii sunt nevinovati nu aveau cum sa-si dea seama?si eu gresesc invinuidui sau chiar sunt vinovati!!!!!!???????

merita o incercare

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

merita o nota buna
#service bun in constanta
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

al fel ca ceilalti

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

am vb un pret initial ,dupa care sa constat ca la doua elemente de vopsit pretul s-a dublat c-ar fi demontat fetele de la usi.manerele..etc ca si cum nu era implicit si asta cand s-a stabilit suma si pe langa suma dublata ,am aflat ca daca vreau factura pretul e altul decat cel comunicat,acela e doar un pret pt " la negru " ca doar suntem la obor... nici nu mai mentionez intarzierea care m-a facut sa imi aman plecarea in tara.. rating -1 !

am auzit de astia

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

nu stiu ce sa zic de ei ca nu am fost

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Auto Service Iulius S.r.l!

Cunoşti firma Auto Service Iulius S.r.l? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Str. Aurel Vlaicu, Nr. 163
    Constanţa
  0737 932 466
 2. Strada Interioara Nr. 3
    Constanţa
  0241 620 221
 3. B-Dul. Aurel Vlaicu Nr. 144
  900498  Constanţa
  0241 878 636
 4. B-Dul. Aurel Vlaicu Nr. Fn10
  900055  Constanţa
  0722 286 897
 5. B-Dul. Aurel Vlaicu Nr. 186B
  900330  Constanţa
  0241 515 505
 6. B-Dul. Aurel Vlaicu Nr. 187
  900145  Constanţa
  072 944 0127
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere