Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta, Constanţa

Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta
Strada Alunis Nr. 4
Constanţa
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta functioneaza intr-o cladire special amenajata, avand o capacitate de 30 de locuri. Centrul este: Amplasat intr-un loc accesibil, tinand cont de mijloacele de transport, de comunicare si de distanta fata de alte servicii / institutii partenere din reteaua D.G.A.S.P.C. - Constanta. Spatiul locativ este amenajat si structurat in mod functional pentru a oferi o ambianta confortabila, cat mai apropiata de cea familiala, pe module.


Profil lung
Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta este un serviciu specializat de asistenta sociala, componenta functionala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, avand drept scopasigurarea unei interventii eficiente in beneficiul copilului. Directiea Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului poate decide plasamentul in regim de urgenta in Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta conform art.64 (1) din Legea 272/2004. Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta este astfel organizat incat sa asigure permanenta serviciilor de primire si interventie in caz de urgenta.
Cuvinte cheie:
Cazare, Medic, Centre de Plasament, Protectia Copilului, Asistentă Socială, Plasament, Tineri, Copil, Educare, Bucătar, Primire, Infiermera, Ajutor Copil, Plasament In Regim de Urgenta
Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Soveja Nr. 120, Bl. Dr36, Ap. 7
  900362  Constanţa
 2. Strada Semănătorului Nr. 8
  900389  Constanţa
 3. B-Dul. Alexandru Lăpuşneanu Nr. 13
  900196  Constanţa
 4. Strada 23 August Nr. 12
  900574  Constanţa
 5. Strada Ferdinand I Nr. 97
  900709  Constanţa
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere