Clinica Man Bratianu, Constanţa

2 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Orar cu publicul

sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
08:00 – 20:00
marţiMa
08:00 – 20:00
miercuriMi
08:00 – 20:00
joiJ
08:00 – 20:00
vineriV
08:00 – 20:00
Este inchis.
Deschide peste  2 zile 5 h 44 min.
2 zile 5 h 44 min

Descriere

Clinica MAN este o clinica privata, moderna, dedicata serviciilor medicale clinice si de recuperare medicala. Domenii de activitate: Cardiologie, Balneofizioterapie si recuperare medicală, Reumatologie, Psihiatrie infantila, Geriatrie, Obstetrică- Ginecologie, Ortopedie adulti, Pneumologie, Ortopedie pediatrica, Medicina muncii, Psihologia muncii, Avize permis arma, Homeopatie, Psihiatrie, Endocrinologie, Expertiza medicala, Medicina interna.


Cuvinte cheie:
Medicina muncii, Medicina interna, Endocrinologie, Reumatologie, Psihologia muncii, Cardiologie, Ginecologie, Psihiatrie, Homeopatie, Recuperare medicală, Pneumologie, Ortopedie pediatrica, Balneofizioterapie, Obstetrică, Geriatrie, Expertiza medicala, Ortopedie adulti, Psihiatrie infantila
Clinica Man Bratianu apare în următoarele categorii:

Păreri

Dezamagire

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Am mers la această clinică pentru gimnastica medicala, iar programarea a fost facuta cu 3 zile inainte. În momentul în care am ajuns am fost indrumată către sala de aşteptare, iar după primele minute am constatat ca aerul conditionat nu funcţioneaza, lucru care ar fi fost un calvar pentru persoanele cu probleme cardiace. Cand am ajuns in cabinet i-am explicat doamnei doctor problema mea si am mentionat faptul că nu am nevoie decât de gimnastică medicală, însă dumneai foarte de treaba de altfel, a inceput o inşiruire de masaje, lasere si comprese mentionand ca este necesar laserul pentru ca cicatricea sa nu mai arate cum arata la momentul actual(daca doream sa maschez cicatricea puteam sa merg la o clinică specializată în estetică). Cand s-a terminat cu insiruirea de proceduri de care cu siguranta nu aveam nevoie, ne-a condus la recepţie pentru a le explica domnişoarelor de scolo situaţia mea. Una dintre domnişoare(foarte deranjată de faptul ca a fost pusă să işi facă treaba) ne-a spus faptul că suma finală ajunge undeva la peste 500 lei, sumă, din care pachetul pentru gimnastică medicală ajungea undeva la 300 de lei. Deranjant a fost faptul că nu am fost intrebată dacă sunt de acord cu toate acele proceduri sau daca medicul ortoped mi le recomandă. Totul a fost o inşiruire de proceduri benefică doar clinicii.

DEZAMAGIRE

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Am facut o programare la aceasta clinica, si cand am ajuns acolo , la receptie mi se spune ca dna doctor nu ne mai poate vedea,pentru ca a avut prea multi pacienti.Ma intreb oare de ce mai fac programari, de ce iti cer numarul de telefon, daca fetele de la receptie nu sunt in stare sa te anunte in prealabil la telefon ca programarea nu mai este valabila .De ce sa nu batem drumul pana la clinica?Daca ne invoim de la serviciu conteaza pentru ei? Eu nu cred ca se duce cineva de placere sau ca nu are ce face acasa, ca sa stea la usile lor si sa vina receptionera si sa te anunte ca iti face o reprogramare. Asta se intampla in spitalele de stat dar nu si la o clinica privata.Revizuiti-va comportamentul fata de noi pacienti ca nu ne faceti vreun serviciu gratis , platim pentru el.

Scrie o părere pentru Clinica Man Bratianu!

Cunoşti firma Clinica Man Bratianu? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Mitropolit Dosoftei Nr. 10
  900330  Constanţa
  072 212 1172
 2. Strada Spiru Haret Nr. 89
    Constanţa
  0241 / 485 569
 3. Str. Aleea Nalbei Nr. 3, Bl. L118 B, Sc. B, Et. 4, Ap. 39
  900217  Constanţa
  0744812076
 4. I. Gh. Duca 81 C, Bl. L44
  900182  Constanţa
 5. Strada St. Mihaileanu Nr. 68 Sc. C Ap. 19
    Constanţa
  0721128010
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere