Domus Nuvo S.r.l, Constanţa

6 Păreri
Domus Nuvo S.r.l
Strada Vârful Cu Dor Nr. 26
900035 Constanţa
0241 588 141
074 722 0514
072 422 4478

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J13/3347/1994
Număr de angajați
51-100
S.I.C
3109 - Fabricarea de mobila n.c.a.

Descriere

Domus Nuvo : Cea mai mare fabrica de mobila si tapiterie din Constanta, strada Varful cu Dor Nr. 26(incinta sere) unde veti gasi showroomul, fabrica si spatii de parcare pentru clientii nostri intinse pe o suprafata de 10.000 de metri patrati unde producem si comercializam mobila corp, bucatarii moderne, dormitoare, camere de tineret, biblioteci, sufragerii, cuiere, pantofare si orice alt tip de mobilier la comanda pe masurile efectuate la domiciliul clientului nostru.


Cuvinte cheie:
Mobila, Tamplarie Pvc, Magazin de Mobila, Tapiterie, Tamplarie Lemn, Dormitoare, Canapele, Fotolii, Mobilier la Comanda, Mobila de Sufragerie, Coltare, Mobilier Casnic, Mobila pentru Locuinte, Comercializare de Mobila, Cuiere, Producator, Sufragerie, Showroom, Mobilă pentru Locuinţe, Camere Tineret, Bibliotecă, Montaj Mobilier, Camera Tineret, Coltar Bucatarie, Mobila import, Fabrica Mobila, Canapele Constanta, Pantofare, Mobila Camera Copii, Mobilier Constanta, Producator Mobila Constanta, Tamplarie din Pvc Canapele
Domus Nuvo S.r.l apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Firma pentru nepretentiosi,termen lung de livrare,montaj neprofesional

cu mai mult de 6 luni în urmă

Mi-am luat niste canapele de la ei,bune, nu am ce zice, dar din pacate mi-am umplut casa de molii. Nu stiu ce Dumnezeu au bagat in ele . Asa ca va las pe voi sa credeti ce vreti.

marius oancea
Servicii de proasta calitate

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Un serviciu care lasa de dorit, faci comanda unul din produse ti se spune ca vine luni nici macar nu au bunul simt sa sune si sa isi ceara scuze te lasa asa , intarziere 3 zile la produs si tin sa spun ca i'am sunat dimineata mi s'a spus ca ma suna in 1h si noroc ca i'am sunat eu dupa 2h ca ei deja uitasera de comanda, la al 2'lea produs aceasi problema suni dimineata vorbesti cu ei proastele de la receptie uita pentru a 9999 oara sa revina cu telfonul al 2'lea produs intarziere. V'as sfatui sa cumparati mobila de la alta firma daca vreti un serviciu cu adevarat de calitate.
#domus nuvo#serviciu prost#slab.
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

achizitie mobilier

cu mai mult de 6 luni în urmă

TOTAL NESERIOSI TE DUC CU VORBA si in final pentru ca exista dor o persoana care face masuratori si care este foartee pretios contractul pica , evita sa iti dea in scris pretul de fabricatie mobilier , evitati DOMUS Nuvo!!!!!!!!!!!

Chirita Sorin
MAgazin

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este un magazin elegant cu stil si vanzatori amabili cu clinentul,preturile sunt destul de acceptabile,este un magazin mic,dar frumos,daca imi aduc bine aminte a fost si un fel de concurs.VA recomand cu mare placere

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Domus Nuvo S.r.l!

Cunoşti firma Domus Nuvo S.r.l? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Vârful Cu Dor Nr. 26
  900035  Constanţa
 2. Strada Industriala Nr. 3
  900147  Constanţa
 3. Industriala Nr. 2
  900147  Constanţa
 4. Strada Cumpenei Nr. 63
  900248  Constanţa
 5. Strada Spiru Haret Nr. 89
    Constanţa
 6. Str. Cumpenei, Nr. 2
  900147  Constanţa
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere