Dr. Popescu Razvan Catalin Cmi, Constanţa

1 Recenzie
Dr. Popescu Razvan Catalin Cmi
B-Dul. Tomis
Constanţa
Celular:
0722 324 022
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Un chirurg desavârsit si dedicat, dr. Razvan specializat in procedurile de chirurgie generala, proceduri concepute pentru a ajuta pacientii sa-si imbunatateasca sanatatea. Echipa in chirurgia generala este formata din unele din cele mai de top persoane sub aspect profesional din regiune si este dotata cu echipamente dintre cele mai moderne. Oricare ar fi scopurile sau motivele Dumneavoastra personale, putem sa va ajutam ca acestea sa devina realitatela la centrele de Chirurgie de la Medstar2000 sau Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta.


Descriere limbă străină
An accomplished and dedicated surgeon, Dr. Razvan specializes in general surgery procedures designed to help patients improve their health, restore what time and sun have damaged, or repair what disease or injury has damaged. Whatever your most personal goals, at Medstar2000 Surgery in Constanta, we can help make them a reality....
Our state-of-the-art general surgery office in beautiful Constanta is equipped with the most modern equipment available and is staffed by one of the top professional teams in the region. Moreover, board certified surgeon Dr. Razvan Popescu can provide Constanta patients with the care and results they are looking for.
Cuvinte cheie:
Chirurgie, Chirurgie generala, Laparoscopie, Chirurgie laparoscopica, Hernie, Abces, Colecist, Chist, Unghie incarnata, Apenticita, Colecistita, Hernia, Laparoscop, Tumora
Dr. Popescu Razvan Catalin Cmi apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

dr

cu mai mult de 6 luni în urmă

Dr. Razvan Popescu este un super medic, un chirurg desavarsit. Dar, inainte de a fi medic, este un om cu un suflet mare, un om care are suficienta rabdare si atunci cand vb. cu dansul esti convins ca de acolo pleci cu toate problemele rezolvate. Multumim si succes in cariera.

Scrie o părere pentru Dr. Popescu Razvan Catalin Cmi!

Cunoşti firma Dr. Popescu Razvan Catalin Cmi? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. B-Dul. Al. Lapusneanu Nr. 165, Bl. Lt7, Sc. B
  900419  Constanţa
 2. B-Dul. Alexandru Lăpuşneanu Nr. 106, Bl. L1, Sc. C, Ap. 44
  900407  Constanţa
 3. Bluevet
  1.98 km
  Date
  Strada Farului Nr. 19A
  900648  Constanţa
 4. Farului Nr. 19A
  900648  Constanţa
 5. Bulevardul Mamaia Nr. 266, Parter
  900552  Constanţa
 6. Strada Flamanda 20
  900600  Constanţa
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere