Hotel Balada Nej, Constanţa

2 Păreri
actualizat în 16 mai 2018

Informaţii detaliate

Denumire oficială firmă
SC AXA PERFORMANCE SRL
Nr. de înmatriculare
J13/1196/2007
CIF
21558973
Număr de angajați
10
S.I.C
5510 - Hoteluri si alte facilitati de cazare similare

Descriere

Hotel Balada Nej ****, situat in centrul orasului Constanta, este locul ideal pentru calatoriile de afaceri sau de placere. Veti gasi un hotel construit intr-un stil unic cu tenta medievala, un design interior deosebit si captivant, ce va va purta intr-o lume mirifica. Hotelul Balada Nej **** dispune de 20 camere din care: 10 matrimoniale si 10 duble (twin beds), fiecare dintre acestea avand posibilitatea de a se modifica in functie de dorinta fiecarui client (dubla matrimoniala si matrimoniala in dubla).
Baia, creata in acelasi stil vechi, cu cada si oglinda retro, este complet utilata, avand in dotare: papuci de unica folosinta, halat de baie, uscator de par, priza pentru barbierit si ventilatie. Serviciul de catering ofera toata logistica necesara, transportul si amenajarea locului de desfasurare a evenimentului.
Hotel Balada Nej **** dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri. Exista posibilitatea de traduceri prin traducator autorizat.


Cuvinte cheie:
Hotel, Servicii hoteliere, Cazare hotel, Hotel curat, Restaurant specific national, Cazare, Servicii de cazare, Bar de zi, Rezervare camera, Cazare comfortabila, Hotel 4 stele, Bistro, Rezervari cazare, Porc mistret, Restaurant specific national 4 stele
Hotel Balada Nej apare în următoarele categorii:

Păreri

hotel balada

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

este un hotel superb avand in vedere si amplasarea lui chiar in inima orasului Constanta foarte impunator si cu stil fiind unul din cele mai vechi hoteluri ce a supravietuit vremurilor

superb

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

pot spune ca hotelul balada este superb, am tras cu ochiul la niste imagini pe internet si am fost foarte incantata de ce am vazut ,camerele sunt impresionante, mobilierul stie sa isi spuna cuvantul;)

Scrie o părere pentru Hotel Balada Nej!

Cunoşti firma Hotel Balada Nej? Împărtășește-ți experiența!

Facebook