Kokkai Security, Constanţa

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Orar cu publicul

luniLDeschis non stop
marţiMaDeschis non stop
miercuriMiDeschis non stop
joiJDeschis non stop
vineriVDeschis non stop
sâmbătăSDeschis non stop
duminicăDDeschis non stop

Descriere

Societatea noastră organizează CURS DE CALIFICARE AGENT DE SECURITATE cod N.C. 5169.1.3 conform prevederilor LEGII 333/2003, privind baza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, autorizaţie seria CT. NR. 000840 din 16.03.2012, eliberată de Autoritatea Naţională pentru Calificări Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesională din judeţul Constanţa.În conformitate cu HG 301/2012, se fac înscrieri pentru Cursul de calificare Agent de Securitate, care începe pe data de 22.10.2012.Competenţele specifice, ce urmează a fi dobândite de cursanţi:1. Să gestioneze cu răspundere resursele materiale din dotarea postului; 2. Să completeze corect şi lizibil documentele specifice serviciului de securitate; 3.
Să asigure permanent ordinea de securitate în obiectiv, inclusiv realizarea controlului acces pentru persoane şi autovehicule; 4. Să rezolve în mod legal şi profesionist, incidentele de securitate; 5. Să asigure informarea operativă a celor în drept privind ordinea de securitate în obiectiv; 6. Să aplice corect normele de securitate şi sănătate în muncă; 7. Să aplice/respecte permanent normele de protecţia mediului; 8.
Să asigure menţinerea unor relaţii de muncă eficace.Locaţiile de desfăşurare a pregătirii:Pregătirea teoretică se desfăşoară în cadrul Liceului Teoretic Emil Racoviţă din Oraşul Techirghiol, str. Nicolae Bălcescu, nr. 14, judeţul Constanţa.Pregatirea fizică se desfaşoară în sala de sport a Clubului Sportiv Victoria din Oraşul Techirghiol, str. Ovidiu, nr. 20B, judeţul Constanţa.Pregătirea practică se desfaşoară în cadrul unor obiective asigurate cu pază de către societatea noastră.Durata cursului este de 90 zile.Programa cuprinde 360 de ore, din care 90 ore de teorie şi 270 ore de practică.


Cuvinte cheie:
Sisteme de alarma, Cursuri de calificare, Cursuri de perfecţionare, Paza si securitate, Cursuri de initiere, Companie
Localităţi servite
Constanţa
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • Tranzacţie bancară
    Tranzacţie bancară

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Kokkai Security!

Împărtășește-ți experiența!