Restaurant La Iani, Constanţa

Restaurant La Iani
Adresa
Constanţa
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Restaurant La Iani din Constanta, situat pe malul lacului Tabacarie, organizeaza nunti, botezuri, evenimente, onomastici, majorate, garantand servicii de calitate si o atmosfera de neuitat. Este dotat cu aer conditionat(climatizare) si incalzire, fapt ce permite functionarea timp de 365 zile pe an. Salonul este luminat natural si dotat cu mobilier nou, mese rotunde, ring de dans cu suprafata mare, scena special amenajata pentru formatie.

 1. Contact
 2. Galerie Foto
 3. Organizare Evenimente

Profil lung
Restaurant La Iani, situat la numai cativa metri de malul lacului Tabacarie din Constanta, reprezinta locatia ideala pentru organizarea celor mai frumoase evenimente. Avand o capacitate de 270 pana la 300 de locuri, Restaurant La Iani asigura desfasurarea in conditii optime a diferitelor evenimente: nunti, botezuri, banchete, logodne, revelioane, serate, aniversari, petreceri, mese festive etc. Personalul calificat asigura serviciile de calitate. Satisfacerea tuturor exigentelor clientilor reprezinta prioritatea managementului .
Cuvinte cheie:
Aranjamente florale, Conferinte, Sonorizare, Invitatii, Servicii foto, Meniu, Agenti paza, Botezuri, Video, Baloane, Seminarii, Lumini, Ring de dans, Traducere simultana, Cascada de ciocolata, Bar de fructe, Decoruri personalizate, Sculpturi in gheata, Cadour, Cartonase personalizate, Nuntă
Restaurant La Iani apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Restaurant La Iani!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Cpt. Papadopol Nr. 1
    Constanţa
 2. Portul Tomis, Langa On Plonge
    Constanţa
 3. Bulevardul 1 Mai Nr. 101
    Constanţa
 4. Strada Stefan Cel Mare Nr. 114
  900705  Constanţa
 5. Strada Bărăgan Nr. 19
  900272  Constanţa
 6. Constanta
  900040  Constanţa
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere