SC Edilgroup SRL - Centru Logistic Constanta, Constanţa

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

La Edilgroup performanta se masoara in contributia la afacerea clientului. Pentru ca noi am asteptat sa se ajunga la acest context matur in care companiile sa fie judecate dupa abilitati. Si e un context prielnic. Pentru ca numai performanta rezista schimbarilor.
Finalitatea, nu targetul, este factorul determinant al performantei. Ceea ce facem noi creeaza rezultate: comert, productie, servicii. Edilgroup reprezinta un portofoliu de afaceri in continua crestere, dezvoltat pe o fundatie solida de valori impartasite atat de partenerii din interiorul organizatiei, cat si de cei din afara sa.
Dinamica dezvoltarii Edilgroup a anticipat intotdeauna nevoile unei piete intr-o continua crestere a exigentei, atat in zona comerciala, a productiei, a serviciilor, si mai nou a industriei verzi.


Profil lung
EDIL GROUP isi va consolida permanent portofoliul de afaceri astfel incat pana in anul 2010 se va numara printre primele 200 de companii private romanesti ca cifra de afaceri, si va fi listata la Bursa de Valori Bucuresti pana in 2015. Edil Group a depasit cu succes cea mai mare provocare lansata de activitatile comerciale: aceea de a-si asigura o marja de independenta fata de miscarile pietei. Devine tot mai evident modul in care sistemul comercial raspunde interdependentelor politicilor comerciale. Dar implementarea si administrarea unei viziuni economice potrivite dobandeste cu siguranta forme, dimensiuni si valente noi. Astfel ca internationalizarea nu mai este doar apanajul marilor corporatii, iar Edil Grup a adus si-n Romania recunoscute companii precum Tegola ori Prakt. In sens invers, Adecolours ofera un transfer de valoare dinspre interior inspre exterior.
Caci profesionalismul prinde toate sensurile. O prioritate a noastra a fost, din start, eficienta combinarii factorilor de productie orientati spre obtinerea de efecte utile cu o tehnologie nepoluanta, adaptata noilor rigori. Astfel am ajuns la o abordare integrata, holistica, prin care sa regandim modul in care facem productie. Caci atat AquaSistem si Replastica cat si General Membrane se servesc de noutati tehnologice extrem de favorabile performantei, dar si mediului. Si de know-how local ori european, in aceeasi maniera holistica Edil.
Serviciile reprezinta una din cele mai dinamice zone ale economiei moderne, iar Edil Group a ajuns sa redefineasca acceptiunea unui simplu schimb. Pentru ca am inteles ca aceste servicii reprezinta corespondentele unor nevoi cel putin la fel de numeroase ca nevoile de bunuri materiale, dar cu un caracter mai complex, mai uman. Aceasta certitudine ne-a procurat o buna cunoastere a asteptarilor, a particularitatilor, si a mobilitatii implicate in alegerile consumatorilor.
Cuvinte cheie:
Pereti cortina, Tencuieli decorative, Burlane, Jgheaburi, Utilaje, Vopsele, Furnizor, Lacuri, Profesionalism, Consultanta manageriala, Producţie, Clienţi, Echipamente pentru constructii, Tehnologie moderna, Inovatie, Ferma zootehnica, Profile de tabla, Spirit partenerial
SC Edilgroup SRL - Centru Logistic Constanta apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Edilgroup SRL - Centru Logistic Constanta!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. B-Dul. I. C. Brătianu Nr. 45
    Constanţa
  0241 626 249
 2. B-Dul. A. Lapusneanu Nr. 66
  900652  Constanţa
  0241/520.707
 3. Strada Poporului Nr. 141
  900205  Constanţa
  0241 636 847
 4. Nicolae Iorga Nr. 54A
  900703  Constanţa
  0769493746
 5. B-Dul. Alexandru Lăpuşneanu Nr. 95, Bl. Lv31, Ap. 7
  900396  Constanţa
  0241/556.515
 6. B-Dul. Alexandru Lăpuşneanu Nr. 76, Bl. Le20b
  900605  Constanţa
  072 431 9598
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere