Telekom Constanta 1, Constanţa

Denumire:
Telekom Constanta 1
Adresă:
Bulevardul Tomis 79-81
Localitate:
900669 Constanţa
Telefon:
0241604313
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Telefoane Mobile, Telefonie Fixa, Internet, Telefonie Mobila, Accesorii Telefoane, Servicii Mobile, Cartela Telekom, Televiziune Prin Satelit, Internet Broadband, Servicii Wholesale, Magazine Telekom, Pachete Telekom

Informaţii detaliate despre firmă

Nume anterioare
Romtelecom

Păreri

2 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt un beneficiar nou al serviciilor Telekom de internet si televiziune prin cablu. Sunt nemultumit de transmisii d.p.d.v. tehnic (Realitatea TV se transmite fara sonor, Dolce Sport 1 aproape nu se vede (dungi, "purici"), intreruperi de cateva minute ale transmisiilor aproape in fiecare zi etc. Mi-e greu sa nu ma intreb daca nu cumva am facut o greseala ca am renuntat la un alt contract pentru a incheia unul cu Telekom. In plus, astept inca (de vreo 10 zile) e.mailul dvs. pentruv antivirus!!!

Margareta Leu
1 Stele

NEMULTUMIRE

, cu mai mult de 6 luni în urmă

IN BAZA CAREI LEGI, ROMTELECOM, PRIN SALARIATII SAI, ARE DREPTUL SA INTRE PE O PROPRIETATE PRIVATA FARA ACORDUL PROPRIETARULUI, SA FACA LUCRARI PE CARE NU I LE-A CERUT NIMENI SI SA LASE SI O MIZERIE DE NEDESCRIS.

Grigore Cioclu
5 Stele

Foarte "multumit"

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt total nemultumit de serviciile Romtelecom. Am abonament la dolce extra prin satelit, si nemultumirile constau in. 1 Pe lunile iunie, iulie si august nu am primit facturile, a trebuit sa ma deplasez la operator sa ma caute in baza de date pentru a achita facturile. Desi am achitat in interiorul timpului de expirare facturile, m-am trezit cu penalitati de intarziere, exemplu luna aceasta, haiducie din banii clientilor. 3. Numarul de telefon de relatii cu clientii 1930 este numar scurt, intentionat pus, pentru a apela gratuit numai din reteaua romtelecom, din alta retea este taxabil la apel sau la durata convorbirii. 4 Plata facturii se face in avans ca la bordel si nu dupa efectuarea serviciilor. 5 Sesizarile on-line nu sunt procesate, iti da eroare de operare, nu poti sesiza nici un abuz, on-line nu se proceseaza, iar din alta retea te lasi pagubas pentru ca esti taxat pentru ca ai apelat numar scurt.

Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

folosesc romtelecom ,dolce si clicknet , sunt foarte dezamagit de internet, am cel mai mare abonament si o viteza de 0,16 mb pe secunda . nu il recomand nimanui , o sa imi reziliez contractu...

Ivan Maria
4 Stele

Internet si telefonie fixa

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Folosesc serviciile Romtelecom de cativa ani si sunt relativ multumita,dar am si cateva nemultumiri.Eu folosesc Internetul si telefonia fixa si desi initial nu am avut ce reprosa cu timpul as avea cateva nemultumiri in legatura cu internetul.probabil datorita supraincarcari retelei,deoarece cel putin o data pe saptaman mi se intrerupe.In plus,viteza cam lasa de dorit.Nota 8.

Comentariu

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt un beneficiar nou al serviciilor Telekom de televiziune prin cablu din Constanta si nu inteleg de ce transmisia postului Realitatea TV se face fara sonor iar postul Dolce Sport 1 este transmis extrem de prost (cu dungi si "purici"). Mai sunt si alte probleme (scurte, 10-15 min., intreruperi ale emisiei, de exemplu) care ma fac sa-mi pun intrebarea "am facut bine ca v-am ales pe dujmneavoastra?". Sa ma astept si la un raspuns sau....

bizadea camelia
5 Stele

dolce

, cu mai mult de 6 luni în urmă

de la romtelecom beneficiez de internet ,cablu si telefon-mai exact prin dolce-si sunt foarte multumita de serviciile acestei retele de telefonie.

Scrie o părere pentru Telekom Constanta 1!

Cunoşti firma Telekom Constanta 1? Împărtășește-ți experiența!