Telekom Constanta 1, Constanţa

Adresă:
Bulevardul Tomis 79-81
Localitate:
900669 Constanţa
Telefon:
0241 604 313
Telefon:
0241 611 020
Fax:
0241 515 599
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 14 zile | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Infomaţii detaliate despre firmă

Nume anterior
Romtelecom

Păreri

2 Stele

8 noiembrie 2014

Sunt un beneficiar nou al serviciilor Telekom de internet si televiziune prin cablu. Sunt nemultumit de transmisii d.p.d.v. tehnic (Realitatea TV se transmite fara sonor, Dolce Sport 1 aproape nu se vede (dungi, "purici"), intreruperi de cateva minute ale transmisiilor aproape in fiecare zi etc. Mi-e greu sa nu ma intreb daca nu cumva am facut o greseala ca am renuntat la un alt contract pentru a incheia unul cu Telekom. In plus, astept inca (de vreo 10 zile) e.mailul dvs. pentruv antivirus!!!

Margareta Leu
1 Stele

NEMULTUMIRE

, 13 august 2014

IN BAZA CAREI LEGI, ROMTELECOM, PRIN SALARIATII SAI, ARE DREPTUL SA INTRE PE O PROPRIETATE PRIVATA FARA ACORDUL PROPRIETARULUI, SA FACA LUCRARI PE CARE NU I LE-A CERUT NIMENI SI SA LASE SI O MIZERIE DE NEDESCRIS.

Grigore Cioclu
5 Stele

Foarte "multumit"

9 octombrie 2012

Sunt total nemultumit de serviciile Romtelecom. Am abonament la dolce extra prin satelit, si nemultumirile constau in. 1 Pe lunile iunie, iulie si august nu am primit facturile, a trebuit sa ma deplasez la operator sa ma caute in baza de date pentru a achita facturile. Desi am achitat in interiorul timpului de expirare facturile, m-am trezit cu penalitati de intarziere, exemplu luna aceasta, haiducie din banii clientilor. 3. Numarul de telefon de relatii cu clientii 1930 este numar scurt, intentionat pus, pentru a apela gratuit numai din reteaua romtelecom, din alta retea este taxabil la apel sau la durata convorbirii. 4 Plata facturii se face in avans ca la bordel si nu dupa efectuarea serviciilor. 5 Sesizarile on-line nu sunt procesate, iti da eroare de operare, nu poti sesiza nici un abuz, on-line nu se proceseaza, iar din alta retea te lasi pagubas pentru ca esti taxat pentru ca ai apelat numar scurt.

Comentariu

, 6 martie 2013

folosesc romtelecom ,dolce si clicknet , sunt foarte dezamagit de internet, am cel mai mare abonament si o viteza de 0,16 mb pe secunda . nu il recomand nimanui , o sa imi reziliez contractu...

Ivan Maria
4 Stele

Internet si telefonie fixa

, 28 decembrie 2009

Folosesc serviciile Romtelecom de cativa ani si sunt relativ multumita,dar am si cateva nemultumiri.Eu folosesc Internetul si telefonia fixa si desi initial nu am avut ce reprosa cu timpul as avea cateva nemultumiri in legatura cu internetul.probabil datorita supraincarcari retelei,deoarece cel putin o data pe saptaman mi se intrerupe.In plus,viteza cam lasa de dorit.Nota 8.

Comentariu

, 8 noiembrie 2014

Sunt un beneficiar nou al serviciilor Telekom de televiziune prin cablu din Constanta si nu inteleg de ce transmisia postului Realitatea TV se face fara sonor iar postul Dolce Sport 1 este transmis extrem de prost (cu dungi si "purici"). Mai sunt si alte probleme (scurte, 10-15 min., intreruperi ale emisiei, de exemplu) care ma fac sa-mi pun intrebarea "am facut bine ca v-am ales pe dujmneavoastra?". Sa ma astept si la un raspuns sau....

bizadea camelia
5 Stele

dolce

, 28 decembrie 2009

de la romtelecom beneficiez de internet ,cablu si telefon-mai exact prin dolce-si sunt foarte multumita de serviciile acestei retele de telefonie.Scrie o părere pentru Telekom Constanta 1!

Cunoşti firma Telekom Constanta 1? Împărtășește-ți experiența!