The Stone Story, Constanţa

The Stone Story
Strada Mihai Viteazu 63
900191 Constanţa
Telefon:
0241 541 549
Fax:
0241 541 549
Pagina web:
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

The Stone Story va propune colectii de tablouri si basoreliefuri create de sculptori talentati, cu motive inspirate din natura, portrete, teme istorice, religioase sau sociale si iese in intampinarea dorintelor dumneavoastra pentru compozitii complexe care sa va individualizeze spatiul si sa va ilustreze ideile proprii. Fie ca doriti sa cumparati sau sa comandati o lucrare de arta The Stone Story sau doar sa le admirati intr-un spatiu placut si intim, va invitam la Showroom-ul nostru din Constanta, dar si la Atelierul din Techirghiol unde puteti urmari "pe viu" Echipa noastra de artisti in procesul de creatie.


Profil lung
Folosim calcar de Başchioi, apreciat de peste 1000 de ani pentru durabilitatea si frumusetea sa. Ramele sunt realizate din stejar si frasin masiv si au, discret, gravate insemnele firmei. Distribuim arta in Europa, America si Asia. Sculptura se desfasoara în cele mai bune conditii si la un inalt nivel de exigenta, fie ca este in piatra sau in lemn. Avand la indemana materiale naturale, concepte, rafinament si stil, artisti si specialisti in arta decorarii, creem spatii pline de armonie si incantare in universul dumneavoastra, fie ca este locuinta sau biroul, hotelul sau restaurantul pe care doriti sa-l decorati cu rafinament.
Cuvinte cheie:
Basoreliefuri, Sculptura in lemn, Sculptura in piatra, Calcar de başchioi, Colectii de tablouri, Gravate insemnele firmei, Sculptori talentati, Tablouri decorative din lemn, Tablouri lucrate manual, Tablouri sculptate manual, Tablouri sculptate manual in piatra naturala
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre The Stone Story!

Împărtășește-ți experiența!